logo
Consiliile de Presă din Europa îşi fortifică cooperarea
2014-10-14 00:59:00

Astfel, AIPCE şi-a confirmat statutul de alianţă a consiliilor de presă din Europa, adică din ţările localizate geografic în Europa sau care sunt membre ale Consiliului Europei. În acelaşi timp, AIPCE şi-a reiterat angajamentul de a continua cooperarea cu structurile de autoreglementare jurnalistică din afara Europei.


Alianţa va fortifica cooperarea şi comunicarea între membrii săi. Ca parte a planului său de dezvoltare, AIPCE a creat un grup de lucru care include reprezentanţi ai consiliilor din trei state membre. În primul an, grupul va fi constituit din reprezentanţi ai structurilor de autoreglementare jurnalistică din Austria, Belgia şi Kosovo. Anul viitor, conferinţa anuală a AIPCE va avea loc în Viena, Austria.

 
Inapoi

Noutăți recente

  • TERMEN EXTINS: CONCURS DESCHIS DE SELECTARE A MEMBRILOR CONSILIULUI DE EXPERȚI ȘI EXPERTE PENTRU PERIOADA MAI 2024 - APRILIE 2026

    citeste mai mult
  • JOI, 28 MARTIE 2024, VA AVEA LOC ȘEDINȚA CONSILIULUI DE PRESĂ

    citeste mai mult
  • MIERCURI, 21 FEBRUARIE 2024, VA AVEA LOC ȘEDINȚA CONSILIULUI DE PRESĂ

    citeste mai mult

Sondaj

Poliția a publicat o secvență de 3,5 minute de la reconstituirea unui dublu omor, în care bănuitul povestește în detalii cum a comis crima. Multe instituții media au preluat ”filmul” integral.Au procedat corect sau au greșit?