logo
Consiliul de Presă din Moldova va cere Consiliului de Presă din Rusia să examineze cazul informaţiei despre Moldova, transmise de postul de televiziune „Pervîi Kanal”
2014-06-30 20:21:00
Consiliul de Presă va examina corespunderea acestei informaţii normelor deontologice jurnalistice aprobate la nivel internaţional şi recomandărilor organizaţiilor europene şi internaţionale ale jurnaliştilor. Totodată, Consiliul de Presă din Moldova va solicita examinarea acestui caz de către Consiliul de Presă din Federaţia Rusă (Общественная коллегия по жалобам на прессу Российской Федерации) din prisma Codului de etică profesională a jurnalistului din Rusia şi a Cartei teleradiodifuzorilor din Federaţia Rusă. Secretariatul Consiliului de Presă:
mun. Chişinău, str. Romană 2/2,
tel./fax: (022) 220996
secretariat@consiliuldepresa.md
www.consiliuldepresa.md 
Inapoi

Noutăți recente

  • TERMEN EXTINS: CONCURS DESCHIS DE SELECTARE A MEMBRILOR CONSILIULUI DE EXPERȚI ȘI EXPERTE PENTRU PERIOADA MAI 2024 - APRILIE 2026

    citeste mai mult
  • JOI, 28 MARTIE 2024, VA AVEA LOC ȘEDINȚA CONSILIULUI DE PRESĂ

    citeste mai mult
  • MIERCURI, 21 FEBRUARIE 2024, VA AVEA LOC ȘEDINȚA CONSILIULUI DE PRESĂ

    citeste mai mult

Sondaj

Poliția a publicat o secvență de 3,5 minute de la reconstituirea unui dublu omor, în care bănuitul povestește în detalii cum a comis crima. Multe instituții media au preluat ”filmul” integral.Au procedat corect sau au greșit?