logo
FORUMUL MASS-MEDIA, AMÂNAT REPETAT. AR PUTEA AVEA LOC ÎN MAI 2022
2022-01-16 20:34:13

Din cauza înrăutățirii situației pandemice din țară și a prelungirii stării de urgență în sănătatea publică, desfășurarea Forumului Mass-Media din Republica Moldova a fost amânată pentru o perioadă ulterioară.  

O decizie în acest sens a fost luată la 14 ianuarie 2022 de Grupul de inițiativă pentru organizarea Forumului, din care fac parte reprezentanți ai Consiliului de Presă, Asociației Presei Independente (API), Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), Asociației Presei Electronice (APEL), Fundației Soros Moldova și Freedom House Moldova. Ediția 2021 a Forumului Mass-Media urma să aibă loc încă în noiembrie 2021, însă a fost reprogramată pentru începutul anului 2022 din cauza situației epidemiologice nesatisfăcătoare de la acea vreme. În contextul menținerii riscului sporit de răspândire a infecţiei provocate de SARS-CoV-2 și a potenţialului de transmitere al tulpinii Omicron, Grupul de inițiativă a decis să amâne desfășurarea evenimentului pentru o perioadă ulterioară. Dacă situația pandemică se va îmbunătăți, Forumul Mass-Media va avea loc în mai 2022, cu participarea fizică a unui număr mai mare de jurnaliști. alți colaboratori ai redacțiilor din R. Moldova, reprezentanți ai autorităților, experți din țară și de peste hotare.

Forumul Mass-Media este convocat anual de Consiliul de Presă și partenerii săi pentru a dezbate problemele comunității jurnalistice, a identifica și a promova soluții pentru consolidarea independenței editoriale și a calității mass-media. Desfăşurarea Forumului Mass-Media este finanţată de Fundaţia Soros Moldova și alți donatori.

Inapoi

Noutăți recente

Sondaj

Poliția a publicat o secvență de 3,5 minute de la reconstituirea unui dublu omor, în care bănuitul povestește în detalii cum a comis crima. Multe instituții media au preluat ”filmul” integral.Au procedat corect sau au greșit?