logo
JOI, 28 MARTIE 2024, VA AVEA LOC ȘEDINȚA CONSILIULUI DE PRESĂ
2024-03-27 12:38:35

Joi, 28 martie 2024, cu începere de la ora 16.00, va avea loc şedinţa Consiliului de Presă din Republica Moldova.

Agenda şedinţei:  

1. Cu privire la sesizările Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, a Avocatului Poporului pentru drepturile copilului și adresarea Centrului Internațional „La Strada” în cazul publicării unui interviu pe canalul de Youtube al jurnalistului Adrian Prodan.

2. Cu privire la plângerea domnului Ion Ceban împotriva posturilor de televiziune TV8 și Jurnal TV.

3. Cu privire la plângerea doamnei Eugenia Ciutac împotriva jurnalistului Dorin Galben.

4. Diverse.

Ședința Consiliului de Presă va avea loc în format mixt, cu prezența părților și a altor persoane în regim online. Jurnaliștii care doresc să reflecte mersul ședinței pot solicita accesul la adresa electronică consiliuldepresa@gmail.com.

 

Inapoi

Noutăți recente

  • VIORICA ZAHARIA A FOST REALEASĂ ÎN FUNCȚIA DE PREŞEDINTĂ A CONSILIULUI CARE EXAMINEAZĂ ÎNCĂLCĂRILE CODULUI DEONTOLOGIC AL JURNALISTULUI

    citeste mai mult
  • Luni, 17 iunie 2024, va avea loc ședința Consiliului de Experți și Experte

    citeste mai mult
  • A fost aleasă o nouă componenţă a Consiliului de Experți care va examina plângerile privind încălcarea Codului deontologic al jurnalistului

    citeste mai mult

Sondaj

Poliția a publicat o secvență de 3,5 minute de la reconstituirea unui dublu omor, în care bănuitul povestește în detalii cum a comis crima. Multe instituții media au preluat ”filmul” integral.Au procedat corect sau au greșit?